Руски електрожен УРАЛ-ЗИД. IGBT MMA. 300A. + соларна маска

223.00 лв.

Руски електрожен
Руски електрожен УРАЛ-ЗИД. IGBT MMA. 300A. + соларна маска

223.00 лв.


    Call Now Button