Професионален инверторен електрожен УРАЛ/ЗИД. ММА. IGBT 300А.

199.00 лв.

инверторен електрожен
Професионален инверторен електрожен УРАЛ/ЗИД. ММА. IGBT 300А.

199.00 лв.


    Call Now Button