Немски поялник за полипропилен 20-63мм 2500W Kraftroyal – лепачка за ппр тръби

65.00 лв.

 

 

 

поялник
Немски поялник за полипропилен 20-63мм 2500W Kraftroyal – лепачка за ппр тръби

65.00 лв.


    Call Now Button