Немски Поялник за полипропилен 20-32мм 2500W Kraftroyal – лепачка за ппр тръби

89.00 лв.

Немски Поялник за полипропилен 20-32мм 2500W Kraftroyal – лепачка за ппр тръби
Немски Поялник за полипропилен 20-32мм 2500W Kraftroyal – лепачка за ппр тръби

89.00 лв.


    Call Now Button