Немски Акумулаторен винтовер 24v. 5A

79.00 лв.

Немски Акумулаторен винтовер 24v. 5A

Немски Акумулаторен винтовер 24v. 5A

НЕМСКИ АКУМУЛАТОРЕН ВИНТОВЕР 24V. 5A
Немски Акумулаторен винтовер 24v. 5A

79.00 лв.


    СОКОЛА СТРОЙ Call Now Button