УСЛУГИ

УслугиЦени
Импрегниране 80лв.м3
Рендосване-Калиброване150лв.м3
Собствен Транспорт бърза и сигурна доставка до 6 кубика 2лв. , от 6куб. до 12 куб. 3лв. , над 12 куб. по договаряне !!!транспорта се заплаща само в едната посока!!!

 

Цени за импрегниране във вана


Цени за импрегниране във вана

Импрегниране наЦена с ДДС
Греди, Дъски, Талпи 90 лв. за 1 кубик
Сачак, Ламперия 6 лв. за 1 връзка
Летви6 лв. за 1 връзка
Челна Дъска2,5 лв. за 1 брой

ЗАЩО ДА ИМПРЕГНИРАМЕ ДЪРВОТО?

 

ЖИВОТЪТ НА ПОКРИВНИТЕ ПОДПОРИ И ДРУГИ КОНСТРУКЦИОННИ ЕЛЕМЕНТИ ОТ ДЪРВО Е ЕДИН ОТ КЛЮЧОВИТЕ ФАКТОРИ ЗА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА ЖИВОТА НА СГРАДИТЕ.

Най-използваният дървен материал (Commonly used timbers (смърч, бор, ела)) няма голяма резистентност към биотичните вредители. Даже когато дървото е напълноизсушено, има риск от заразяване с насекоми, когато влажността на дървото се вдигне над 10% и температурите надвишават 10°C.

Изключително благоразумно е да се импрегнира дървото срещу биотични вредители и да се удължи живота на дървото, когато се използват укрепващи елементи като структурни или когато елементите са вградени в сградата и замяната или ремонтът им са много трудни.

Риск се появява и от грешки по време на строежа, които могат да причинят течове при дъжд, кондензация на пара по време на температурни флуктуации или от влажна зидария, както и от хоризонтални покривни повърхности.